Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad kan inte ropas ut ...

Jag bor i tystnaden.
I rum utan väggar
tak
valv
pelare.
Pelare pekande
i riktning upp...

Vad är frid?
Tystnad!
Nej, inget utropstecken!
tystnad kan inte ropas ut
bara in.

In i rum utan väggar tak ...

Frid, frid...

I jag bor
...tystnad




Fri vers av detvarengång...
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-03-30 22:33



Bookmark and Share


  Mystica
Härligt målande, det går att se dina ord framför sig i bilder!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

detvarengång...
detvarengång...