Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kära


Dina ord har nu nått fram

men din kärlek

vilar ännu kvar

hos dig


Skriver

ytterligare ett brev

för att ge namn

åt mina längtans nyutvecklade vingar


...och jag ger dig

min osäkerhet,

min rädsla


men även

min outsägliga styrka

att leva, liv


oavsett

yttre omständigheter


som

att havet var brusande idag,

skummande mot strand.

Vindträd som böjde sig, neg

och jag som bugade.


Oavsett brev som skickas

med solens fart

in i minsta mikrokosmiska

litenhet


för det är ju kärlek det gäller



Kanske är Din vilja

och min

olika.


Men samma

längtan

som fladdrar i mitt hjärta

flyger på starka vingar i ditt



Det har sänts brev

till en syster på en blå veranda

skrivna i snö

framburna av en häst

och en ryttare

av snö



Nu skriver jag

till dig,

min syster,

till min bror

med en penna av skugga och sol,

av is

och av vatten



























Fri vers av detvarengång...
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-24 11:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vacker text med mycket känsla
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

detvarengång...
detvarengång...