Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅT

Landar lite lojt på ett grässtrå
och ber om ursäkt
för att jag inte väger lätt

...men det blir en så vacker båge

Senare beger jag mig,
nästan omärkligt,

till din nakna axel.

Sjunger tyst i ditt öra
att vinden är varm

...för din skull idag




Fri vers av detvarengång...
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-30 22:36



Bookmark and Share


  Zelogath
En så försiktig och öm kärleksförklaring
Det är iallafall vad jag tolkar din text som
Fick mig att tänka på en gammal dikt jag hörde en gång
Som ursäktade sig och frågade om han störde
Tro mig
Du är säkerligen välkommen på både grässtrå och axel

Applåd för dina vackra ord
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

detvarengång...
detvarengång...