Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMRATPOSTEN

jag läser i kamratposten

från 1972

det känns som rätt så längesen

för jag var bara 11 då

min bittraste tillbakablick

tar aldrig udden av den kick

jag ständigt fick av läsningen

av sådant som kamratposten

kamratposten, en tryckt kamrat

i olof palmes folkhemsstat

med knatten, bill och någrat ill

blev det som om min tid stod still

och äventyren med herg+e

var givetvis en stor succé

här är jag nu i källaren

studerandes kamratposten

 

LARZ GUSTAFSSON 31/3 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 17:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Nostalgi !
2011-04-01

  anits VIP
Ja, det är en tidning man minns
bra skrivet
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP