Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När april gjort sitt intåg denna 1 april.


Vårtecken

April -
lurig vädermånad

April -
vaknar upp till en
känsla av att vintern
är på besök

April -
sopmaskin städar i
staden

April -
gula fjädrar pryder
björkens grenar

April -
i tidningen skön läsning
om vårfågelbarometer

Sol tittar fram -
mot lävägg vi njuter

Sol tittar fram -
isen i ån har
gett plats åt änder som
njuter i solens värme

Sol tittar fram -
bänken vid strandpromenaden
kan man sitta på igen

plötsligt hörs ett välbekant läte
och det är måsarnas skri

ETT VÅRTECKEN OM NÅGOT




Fri vers av sajo
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 07:49



Bookmark and Share


  aol
så fint om våren
2011-04-04

  Maria T
Så fina vårtecken
Solen tittar fram
2011-04-04

  ULJO
Härligt att våren gjort sitt intåg, bara det inte är ett aprilskämt.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo