Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYKKE LI

 

lilla kyckling lykke li

du bär tidens melodi

ska du någonsin bli fri

lilla kyckling lykke li?

trummor som hos iggy pop

när du sjunger om din kropp

scenen blir till ditt staffli

lilla kyckling lykke li

sprungen fram ur punkrockrot

som en gullviva i sot

flitig som ett honungsbi

lycka till du, lykke li

lucky luke red just förbi

honom hyllar inte vi

vilda västern gör sorti

dansa motsols, lykke li!

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 15:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina och känslosamma rader
bra skrivet
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP