Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKA FLODER FÖLJER DU?

vilka floder följer du?

vilka minnen döljer du?

kärlek triggad av en lust

floden mynnar vid en kust

sött ska åter möta salt

floderna gör aldrig halt

vilka floder följer du?

vilka flöden sköljer nu?

fast du är en liten bit

hör du faktiskt ändå hit

konstnärlig integritet

gör dig mystiskt mediahet

rider tigern, reser ragg

faller regn och driver dagg

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-01 16:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner till filmens titel. Jag såg den som barn. Men det är en DETALJ i sammanhanget.
2011-04-02

  Anna*
Gillar dina upprepningar med variation. Snyggt!
2011-04-02

  lodjuret/seglare VIP
jo, fast filmens titel är i alla fall, 'Driver dagg, faller regn' och jag undrar om inte det är ett sådant där bonnigt uttryck för hur man skall sköta sina åkrar och skörda och så. Det är ju i alla fall de gamla bönderna och odlarna som är 'de riktiga människorna'. Det blir allt mer poppis att rimma fram sina tankar och tycken. Jag tycker du lyckats något så när och det är ju inte mycket en heller begär.
2011-04-02

  Stefan Viljehammar
Mycket bra där...
2011-04-02

  Peter Olausson VIP
den tycker jag om - rytm, innehåll!
2011-04-02

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet
tycker om den här
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP