Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLA

måste jag falla

för att komma ned på jorden?

är det min törnetagg

när jag blir för stor i orden?

måste jag falla

som ett löv till fasta marken

för att förstå att jag

faktiskt inte är en stark en?

dö, gamla vetekorn

annars blir det inget mera

du måste myllas ned

för att kunna producera

finns det en annan väg

som är bred och komfortabel?

visst, där finns kains väg

men då är jag hellre abel

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-01 22:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2011-04-02

    CaLi
Ja, ofta känns det ju så. Man måste få sina törnar, kokas ihop lite för att essensen ska bli riktigt koncentrerad.
Kommer att återkomma till dina dikter ...
gillar verkligen ditt språk och dina tankar.
2011-04-02

  Elaine.S VIP
Man måste nog falla lite, det känns så.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP