"Rock´n´roll Cleopatra", som Wayne County sjöng med The Electric Chairs.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Rock´n´roll Cleopatra", som Wayne County sjöng med The Electric Chairs.




MODERNA KLEOPATRA

jag såg

kleopatra på tronen

en resning

hos den här personen

såg hållning

som hos lejoninnor

så ovanligt

hos svenska kvinnor

jag satt

bedårad och betagen

av utstrålningen

och av dragen

jag hade

sagt mig: aldrig mera!

så fick

hon mig att implodera

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 08:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Det finns människor som har nägot
speciellt så att dom drar åt sig blickar
2011-04-03

  mare VIP
Vissa människor har en speciell dragningskraft :)
2011-04-02

    CaLi
Den här blev jag glad av!
Imponerad av språket!
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
Det finns ingen musik.
2011-04-02

  Peter Olausson VIP
kan inte musiken, men din text lockar att lyssna
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP