Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

göm mig


dimma i hörnen
när det gjorde ont
att le

det är bara musik kvar
eller eko
men vi snubblar
över det också

det är inte det
att vi glömmer
vi kanske bara
sväljer det värsta

men någonstans
finns alla sår
som vi sparat

under våren

ni vet
det kommer upp i tö







Fri vers av milou
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-02 14:00



Bookmark and Share


  Warga
Guld! Gillar språkväxlingen sista meningen =)
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

milou
milou