Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsgrå


mitt i framtiden
jag drömde om
skör och skälvande
vardagsgrå och vinterkall
men ditt hjärta
slår varmt
mot mitt
fast jag snubblar
fast jag slår mig
mot dig ibland
håller du fast
håller du kvar
drar tillbaka
hakar fast
ditt hjärta
i mitt
förlorar förmågan
att släppa taget
sitter fast
i din beslutsamhet
i din doft
i vår kärlek
som är starkare
än jag förstår






Fri vers av milou
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-20 20:38



Bookmark and Share


  Engel
Låter lyckligt.
Så lyckligt det nu kan bli.
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

milou
milou