Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEFRYNDAD I SVART

befryndad i svart

i kreativt liv

ett frändskap i svart

egyptiska katt

min målnings motiv

befryndad i svart

 

befryndad i svart

revanschlystnaden

i stjärnbeströdd natt

du vilar vid hav

snart bryts tystnaden

av pärlande skratt

 

LARZ GUSTAFSSON   2/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-04-02 15:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivna rader
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP