http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=lillgatan+g%E4vle

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=lillgatan+g%E4vle




LILLGATAN VÄSTERUT

kvarteret korpen

lillgatan västerut

går ned mot centrum

vandrar mot tidens slut

den lilla gatan

kan bli en viktig port

för den som forskar

och vill få nånting gjort

lillgatan, knäpptyst

hör bara fågelsång

men här är kanske

någonting stort på gång

en liten gata

blir kanske startramp för

för de kavata

som spelar på gehör

en liten gatstump

minsta i stadsdelen

ska en dag kanske

hamna i hetluften

här i ett pojkrum

tar kanske planer form

som en dag kommer

att ta vår värld med storm

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/4 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 15:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket hoppfulla rader
2011-04-03

  mare VIP
Ja, vem vet, det kanske händer..
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP