Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är nästintill besatt av gamla skräcknoveller. Då jag läste en novell av H.P. Lovecraft där en sedan länge död människa återvänder i tron att han lever fick jag fram fantasibilden av en taggtrådstunga. Fråga mig inte varför, tankarna virvlar hit och di


taggtrådstunga

med munnen full av sår
och halsen fylld med blod
är det svårt
för mig
att förklara
med ord
varför jag beter mig så här

när tungmusklen sätts i rörelse
fastnar orden
i gurglande ljud
vilka missförstås
som galenskap
allt på grund av att
min tunga är av taggtråd




Fri vers av Åsa VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-19 20:20



Bookmark and Share


  Wretling
Ah älska !!!
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa VIP