Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi och bortom

"Du är luft för mig"
sa du

och jag visste att du
redan var någon annans

för din blick såg
rakt igenom mig

förbi och bortom

någon annanstans


och jag tror inte
att jag någonsin
frusit som jag gjorde
just den stunden

i dina blå fanns ingenting kvar




allting föll den vintern
himlen
stjärnor
solen

och det var som att
vi aldrig hade funnits

vi var inte vi


och jag




jag var bara luft.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-04-02 23:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Tuffa känslor att brottas med men väldigt vackert formulerat!
2011-04-13

  Ann-sofie.
sorglig dikt som griper tag på nått sätt, att gå skilda vägar gör alltid ont, men man måste resa sig och gå vidare...
2011-04-03

  lisa"puzzle"svensson
som att komma vilse och förfrysa lite i taget. Starkt berör denna text
2011-04-03

    ej medlem längre
Titel och text=strålande starkt resultat.
2011-04-03

  thyra
Berörande beskrivet och så sorgligt att läsa om när kylan biter i hjärtat! Väl förmedlat!
2011-04-03

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet.
Berör !
2011-04-02

  Suzy med punkterna
Starkt berör dina ord mig....
2011-04-02

  Maiah VIP
aj så ont det gör... men du målar känslor så starkt....
2011-04-02

  Line W
En fruktansvärd känsla, men en grym text!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP