Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oviss


Undrar egentligen

Vad hände?

Tjejen på bilden

Det där är jag

Det känns så overkligt

Jag var så omedveten

Men glad

Jag hade aldrig trott



att kapitlet om dig

skulle läsas

mellan raderna






Fri vers av alisan
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-03 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alisan