Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR JAG VILL

krokusar vid rådhuset

nu händer det igen

inget solsken, men ändå

ett härligt vårtecken

omkring tio grader varmt

och city vaknar till

varje årstid har sin charm

men det är vår jag vill

 

snart får jag se flyttfåglarna

återvända hit

och det bästa ligger framför

längtar alltid dit

konstaterar nöjd till tonerna

av fåglars drill:

vi har kommit till april

och jag får som jag vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-03 10:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart ,nu lättar livet :)
2011-04-04

  anits VIP
en fin hyllning till våren
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP