Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ETT HELT ANNAT LÄGE

titta bort och låtsas

att jag inte existerar

så gör jag detsamma på min kant

det finns mycket här som

aldrig någonsin fungerar

anar att du känner likadant

kära lilla flicka född

av rödbetsfosterjorden

visst har jag förvandlats sedan dess

djupt i detta hjärta

mer än tankarna och orden

helgelsenivån förändrades

 

 

vem var jag att tro att

du ens skulle överväga?

det var övermaga i kvadrat

hela mitt agerande

känns orent och förlegat

och är föremål för heligt hat

köttets sinnelag är

fiendskap mot Herrens lagar

det kan aldrig underordna sig

men det smakar gott om

glädjefyllda segerdagar

sådana vill Jesus unna mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP