Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev förälskad när jag var i Thailand och beskriver med denna text hur jag känner mig nu när jag har kommit tillbaks till Sverige. OBS. Det är min första text så ni får väl fråga om det är något ni inte begriper.


Vinterdepression

Från början kände jag mig som nyfallen snö,

alldelles orörd, älskad och ren

Nu har allting gått över och blivit till tö,

alldelles nertrampad, grusig och klen

Tack och lov att jag minns dig,

vill vara där och krama dig

min lilla snöboll.




Fri vers av poetpojken
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-12-19 22:17



Bookmark and Share


  Linasofia
Fin beskrivning på en vinterdepression : )
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

poetpojken