Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till himlen...

Hej himlen,

Du ska veta att jag tittar på dig varje dag,

Det är svårt att inte vara svag,

Men du ska veta att en dag,

Så kommer jag.




Fri vers av poetpojken
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-07-09 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetpojken