Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som kom under gårdagen


Regnets droppar och musik

Regnets droppar -
gör allt i naturen
grått

Regn, regn bara regn

Regnets droppar -
låter så vått

Regnet det bara öser ner

Regnets droppar -
verkar vilja säga förlåt

I´m singin the rain

Regnets droppar -
avger ett sövande ljud
på takets plåt

Det är inte regn som faller

Regnets droppar -
sätter på våren fart

För jag har bara regn hos mig

Regnets droppar -
jag tittar mot himlen och
säger låt solen imorgon få
lysa klart och underbart

Till rytmen av ett regn idag

110403




Fri vers av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 06:22



Bookmark and Share


  Maria T
Vårregn
2011-04-04

  ULJO
Just nu är det bara ett härligt vårrergn som kan ta bort snövallarna utanför fönstret. Fint skriftat.
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo