Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min


Du står och gråter

kan inte ge dig tröst

är inte vid din sida

och vad ska du tro om mig

stenar i mitt bröst


vi är en droppe i ett hav, strömmar

vi förlorar oss i djupet av en dröm

du anar inte hur du sårar mig

när du säger att du önskar ha mig

men med tiden sköljs jag bort


det var hela tiden du som tände natten med ett ljus

men mörkret föll, slog mig ur galaxen

det är samma sak när du rör mig

då faller tårarna igen



Efter dig

vandrar ledsamt

skakar om mig själv

ångrar allt så hårt



Mynt i blanka ögon

förlorar kraft i livet

där allt vi försökte

hålla om

blåste bort







Fri vers av Hyonu
Läst 643 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-04-04 06:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Berör läsare...vackert!
2017-08-07

  katastrofromantiker
Sorgligt och vackert på samma gång.
2017-08-07

  Eponine
Underbart smärtsam
2014-09-17

  Lehva VIP
Du berör. Smärtsamt vacker text.
2014-07-14

  helenita VIP
Vad vackert och så sorgset...
Berör mycket!
2012-03-21

  llicia
Vilken smärtsam och samtidigt vacker, insiktsfull samt ljuvlig dikt. Härligt :)
2011-11-15

  SvartPoesi
du gjorde något sorligt vackert.
2011-07-12

    ej medlem längre
Vemodigt och vackert
2011-04-04

  Ninananonia VIP
Vacker insikt!
:)
Vacker dikt!

Smärtsam och berör.
2011-04-04

  Lena Själsöga Keijser
kan alla de själsstämningar du skriver
benämnas vackra
ja du skriver dem vackra

berörande
djup

är det du skänker
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu