Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIDARE

vidare i livet

glad och fri

svag, men med en Gud

som står mig bi

en som aldrig sviker

överger

en som alltid hör

förstår och ser

vidare i livet

genom allt

värmd av ljus fast landet

ligger kallt

vidare i tro

i nådens år

vidare mot evig

frid och vår

upp i alla fall

från alla fall

bräcklig farkost genom

vågors svall

vidare med trofast

kärleks stöd

lovad vare Du

som sett min nöd!

som ett flöde från

Din helga tron

ser jag Din

identifikation

kommer som ett barn

in i Din famn

helt rättfärdiggjord

i Jesu namn

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-04 07:47



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det här är bra, och når fram, utan att vara påfluget.
Jag ser VIDARE som We Dare, eller som vidsynthet.

Ordet rättfärdigande har en dyster stämpel av historia. Jag anser att förlåtna övergrepp inte ska behöva bli rättfärdigade.
2011-04-05

  mare VIP
Låter härligt !
2011-04-05

  GunBritt
Prisad vare vår Herre som finns där när man behöver honom.. Bra skrivet!
2011-04-04

  Måna N. Berger
Barnatro. Det här är du Larz!
2011-04-04

  Anna*
Strålande och vacker! ☼
2011-04-04

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP