Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begynnelse

Där vägen börjar
finner vi målet.

Pudelns kärna
är den lekande,
drömmande,
växande varelse
som väntar vid vårt vägskäl.

Hjulen som är våra liv
har sina nav i mitt centrum.

Urträdets sprängande frö
ligger tryggt i min vård.




Fri vers av littlemiss
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 12:50



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Fin dikt! Jättebra :D
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss