Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn är fött


Barn

som ännu inte

känner rädsla

är de

lyckligaste människorna

på jorden


Barn som ännu

inte lärt sig

rädslans evangelium

står starka och fria


När förlorar vi

vår oskuld

När lär vi oss

skrämmas

och bli skrämda


Bevara barnet

ge det kraften

att behålla oräddheten

sprida den kraften

som strålar av ljus

öppna händer av kärlek


En dag ska vi återfödas

starka och fria

som nyfödda barn




Fri vers av Magnus A
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A