Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
heheh bara skrev lite :) kommentera gärna, det är alltid kul.


Slutna ögon

Med slutna ögon,

sitter jag här och tänker på dig


Med slutna ögon,

säger jag till dig att du är det bästa som hänt mig

Med slutna ögon,

så finns du hos mig

Med ögonen öppna,

så inser jag att allting bara är en dröm






Fri vers av poetpojken
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-19 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetpojken