Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning av komboskrivningsprojektet


Niclas Petersson & Max Poisé (SONING, BOT och BÄTTRING)

Ondskan har letat upp mina händer
skruvad är jag i dess fråntagna rätt
troget väntat på ett ljus som tänder
men kan aldrig glömma det jag sett

jag vrålar tomhet mot mörka skyar
när fallna hjärtan för alltid slutat slå
kvar nu är skuggorna i sanden
och det som inte var vårt att få

de broar som rasat, skapar världar
runt mitt minne som sakta försvinner
där ödmjukheten sonika härdar
så är det skönheten som vinner

jag ser döden jaga bortom havet
inkasserar själar som betalning för min gälld
han hemsöker om natten med kravet
om soning, bot och bättring i blod och eld

har blott ramlat och rivit upp djupa sår
strandad är min givna ljuva lag
bilden syns i linsen vart jag än går
den gör mig frusen och svag

trots törnen längs långa stigen
brinner en längtan i mig än
att hitta en väg att följa obevekligen
och finna ro i något jag kan kalla hem.




Bunden vers (Rim) av Niclas Petersson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-04 17:44



Bookmark and Share


  Aisha VIP
bra!
gillar!
2011-04-05

  Linda CH VIP
Här har ni lyckats mer än väl. Texten är lysande. Berörande och stark.
2011-04-04

  Junitvillingen
Om man tar hälften av Niclas och hälften av herr Poise´, sen rör man om några varv i grytan, kryddor behövs inte för ni två herrar är grymt starka kryddor själva - ja, när sen allt är klart blir resultatet helt enastående "gott-gotti-gott-gott". Det var allt jag hade att säga:-)
2011-04-04

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt skrivet av er båda.
2011-04-04

  Julio VIP
Mycket härlig:)
2011-04-04

  lisa"puzzle"svensson
känns väldigt mäktig och ödesmättad, er kombo är fantastisk!
2011-04-04

  Ninananonia VIP
Berörande text!
Bra skrivet!
2011-04-04

  Emme VIP
Vilken ljuv läsning...
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP