Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon


ögon kan glänsa

av glädje


ögon kan skyddas

av tusen lyckliga veck


ögon kan glittra av pärlande skratt

ögon kan se allt det vackra



( @ ) ( @ )



ögon är mjuka som kvinnors bröst

sammet siden och silke


ögon kan smeka trötta tankar

ge hopp och lust


.....................



men dina ögon möter aldrig mina

jag söker din blick

förgäves


















Fri vers av Magnus A
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-04-04 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A