Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här fortsätter vi comboprojektet, Emme och Niclas har skrivit varannat stycke


Emme & Niclas Petersson (Med blicken mot horisonten)

vandrar i ett
stilla regn med
tankarna som
enda sällskap

precis som då
precis som nu
ensamheten
har alltid varit
min bästa vän

söker efter min
vilsna själ, efter
svar jag aldrig
kommer hitta

jag tvingar mig
själv till tomhet
rensar hjärtat
på sånt jag ändå
aldrig kommer nå

intalar mig att
kärlek är för alla
andra härute
inte för en sådan
enkel som jag

men jag fäster
blicken mot horisonten
håller andan
och tar ett steg




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-04 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skitbra !
2011-08-15

    Max Poisé
Självklart fastnitat här. Känns som om en person diktat! Fast jag känner ju Er och kan se personligheterna lysa igenom här! Härligt!!
2011-04-04

    Niklas H
ovanligt lyckat. snyggt!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP