Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så hjärna så

 

rensar hjärna

 gör panna hård

  spetsar öron

   doftar spår

    smakar spottar ut

     de gråkyssta

      monstrens morrhår

       hör drakars vingslag

        ser paddedömmet resa sig

         ormars väsande intill vanmakts gräns

          nöter knän i bönens djupa vrå

            hamrar himlens dörrar för andras skull

              skammens grundpelare knäckt av ett kors

                ser skuldens rätta ansikte ta form i drömmen

                  synar sömmar river klädnader av förakt

                    för egen och andra vänners skuld

                       vill inte följa kartan längre vill se verkligheten

                            kom Herre kom!!!

 

 

                                    kb

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP