Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns plats här. Det är en puzzelbit som fattas.


Puzzelbit köpes

Den man

som en dag gifter sig

med mig

får en kvinna

med plats

för honom

i sitt hjärta




Fri vers av Tea Alex
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-05 14:36



Bookmark and Share


  filosofian
Vad fin!
2011-04-06

  Blåbäret
utan tvekan, jag tror dig :)
2011-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är jag helt övertygad om.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex