Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En intet ont anande fågel


Livsödets ögonblick

Full av sol, ljus och hopp
Sjunger du din upprepande visa
Strofer mot en iskall värlsrymd

Hinner du bli varm lilla fågel?
Hinner du möta kärleken?

Ett livsödes ögonblick




Fri vers av Naturens konung
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en storhet
att kunna se det lilla i det stora.
Väl fångat ögonblick
och fint målande
på få raders dikt!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Naturens konung