2 Kor 5:17

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 Kor 5:17




DET SALIGA BYTET

jag har gjort mitt val

det är oåterkalleligt

bytt är bytt

kommer aldrig igen

för ett saligt byte

är inget man ångrar sen

nytt är nytt

som i nyskapelsen

 

Du fick all min skuld

jag fick nåd, jag fick evigt liv

det finns inte

i nån religion

Du fick trasorna

jag den yppersta klädnaden

ständig tillgång

till Din nådatron

 

jag har gjort mitt val

och jag tar konsekvenserna

lidandet

väger oerhört lätt

när jag tänker på

vad som väntar mig ovan där

jag har gjort mitt val

och det är rätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4-5/4 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 19:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra Larz
2011-04-05

  anits VIP
Mycket bra skrivet, du har gjort ditt val
din tro är stark, det känns genom hela
din text
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP