Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingens beting


Aldrig får längtan ta slut

aldrig någonsin

minst av allt när alla önskningar infriats

och du förväntas vara lycklig


kanske den mest otursamma människan

är den

som får allting hon begär

och ändå inte förstår

varför hon fortfarande längtar



Ta vad du behöver av det lilla jag har

mig trycker det bara ner

men lämna mitt strängaspel

på trappan i solen


Utan sånger kan jag inte leva




Fri vers av Magnus A
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A