Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar en önskan

En grå himmel möter
mig när jag vaknar
Mitt hjärta gör ont,
skriker och saknar

Förstår att det kommer
bli en sådandär dag
Då jag utan dig bara
gråter och är svag

Kärleken är så vacker
när jag är nära dig
Utan dig är smärtan
hemsk i hela mig

Dagen kommer bli
så lång och svår
Skuggorna kommer
fram ur sina vrår

Till den gråa himlen
viskar jag ditt namn
Och en önskan om att
snart få vila i din famn





Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-08 13:56



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Just så känner jag oxå.
Tack för att du delar med dig.
2011-06-09

  Anna*
Smärtstarkt om saknad! Applåderar
2011-06-09

  mickech
Vacker, vemodig och skör din dikt känns vännen
2011-06-09

    ej medlem längre
Vackra ord om saknad...
Träffar mig.
2011-06-08

    Max Poisé
Titta så rimmande vackert det blev!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP