Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa att du hatar mig

Hånle mot mig, sparka
på mig och spotta mig
i ansiktet

Säg att du inte älskar
mig, att jag är ingen
för dig

Titta på mig med en
tom blick och skaka
på huvudet

Visa att du hatar mig
på alla sätt som finns,
snälla du

Snälla du..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 10:01



Bookmark and Share


  ia VIP
Önskan samtidigt uppgivenhet
längtan att bli fri
att inte ha ork
att själv ta ett steg till

du väcker tankar
2011-04-06

    Max Poisé
Usch villken uppgivenhet som strålar ut här. Kanske är det ett martyrskap som rustar sig för krig. Men också en tragedi där människan inte längre kan ta skiten...tyst..

Tack för att du delar med dig av dina texter!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP