Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom till mig imorse


Fjolårsgräs

Fjolårsgräs

under hög av snö

får nytt liv

110406




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 19:47



Bookmark and Share


  Maria T
Livet sjuder
under snön
2011-04-10

  ULJO
Härligt med grönska.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo