Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsberättelse.

Bulimiskt byggs brasan

Brev, blad, brandvänliga barrträd


Barnet

bygger

bytesberg


Böcker brinner, bilder brinner

Blandade brandskadade barndomsminnen bränns brutalt


Barnet

behöver

bokslut


Bålet beslöjar björkarna, beskärmar barnet bakom

Besynnerligt brinner brasan, bortom besinningar


Barnet

betraktar

berusat

 




Bunden vers (Annat versmått) av Kajsa Jansson
Läst 1209 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2011-04-07 13:19



Bookmark and Share


  Kajsa Jansson
men måste det alltid vara... köttigt? kan inte även ett skelett vara talande?
2011-04-10

  Mr Lindemann VIP
Jas, lite för fregmatiskt
Likt ett bygnadsskelett
2011-04-10

  Kajsa Jansson
ingemar: utveckla gärna ditt resonemang! jag uppskattar all sorts kritik och är här för att lära och utvecklas :)
2011-04-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Lekfullt skrivet, med väl valda allitterationer.
2011-04-08

  Henrik Sjöberg
Bara ben. ;) ♥
2011-04-07

  Kajsa Jansson
men du' vad ni är rara och tummen upp för alliterationen!
2011-04-07

  Kajsa Jansson
Men tack du! :D
2011-04-07

    OntheEdgeofAcliff
speciell text, väldigt personlig och fin, keep it up!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Jansson
Kajsa Jansson