Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Caos och allergier

Tomma blickar faller på
en ensam
människa vars namn är
Fröken Caos.
Isolerar mig lite
mera samtidigt
som mina tankar far
till henne
som alltid.

Allergier uppstår
inte bara mot
det vanliga,
parfym och socker,
ökade siffror på vågen
och nya fettvalkar.
Nu också förhållanden,
inte vårat,
utan andras.
Det värker i mitt
hjärta vid blicken
av andra,
som borde vara hon
och jag.

Som borde vara vi.




Fri vers av Kid
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-04-07 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid