Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALICE FRISERSALONG

den sista kärleken har lämnat scenen

och ingen gör mig längre svag i benen

nu kan jag aldrig mera enrolleras

bedras av majvindar och enleveras

 

men på alice frisersalong

där går livet sin gilla gång

 

jag kliver ur ett avslutat kapitel

men jag har inte hedern i behåll

den tappades i en förgiftad kittel

när jag berömde mig av min kontroll

 

men på alice frisersalong

där går livet sin gilla gång

 

 

det klarnar när jag spanar hemåt himlen

då antar allt en rimlig proportion

det är det enda sanna perspektivet

min allra högsta längtan och passion

 

och på alice frisersalong

där går livet sin gilla gång

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-08 15:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, fin läsning
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP