Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i kärleken

Min stol är tom

ja, den som du skulle sitta på

och bordet är dukat

- men du kom inte

 

Jag hade ju strött vägen

med smulor

som i Hans och Greta

 

 

såg du dem inte,

eller vad det din ånger du såg

där

mitt i kärleken...




Fri vers (Fri form) av skyehigh
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-08 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skyehigh
skyehigh