Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skydd och försvar

Verkligheten

Ibland mer overklig och skrämmande än fictionen.

Då är det svårt att hitta skygglapparna.

Agera, acceptera eller regrediera.

kryper in i en egenkonstruerad trygghetsbubbla.




Fri vers av Helena78
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-04-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena78