Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer


Vi korsar vägar

vi aldrig trodde på

men de ligger där

och vi måste över


Som ett hånflin

vägrar de acceptera

vår begränsade insikt


Jag vet ingenting

bara lutar mig mot

förutfattade meningar

och inskränkt sorl


Jag minns

att jag ville

så mycket mer




Fri vers av Magnus A
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 00:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar så mycket mer. Finns det hopp så finns det liv.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A