Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu...

oro; ångest och desperation
viljelös och kraftlös
sakta men säkert
på väg till ändstation

Friden var så nära
ett kort ögonblick
en flyktig tanke
på dina kära

Ett mörker som kväver
livslusten
ännu en gång övervunnen
kanske nästa gång




Fri vers av mickech
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 00:51



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark text som berör
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech