Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRINSEN AV NEPAL

prinsen av nepal

du är nu hans val

välj och vraka

sockerkaka

prinsen av nepal

 

playboyprinsens hov

alla som får lov

bara smaka

sen försaka

prinsens fria val

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2011-04-09 08:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En kille som bor här i området. Kommer från Nepal. Riktig charmör. Flickornas favorit liksom.
2011-04-09

    Tea Alex
Fattar noll, pingisboll!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP