http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1287175#

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diktkombo tillsammans med Julio

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1287175#




Skuggor och kyssar (Tillsammans med Julio)

Vill minnas hur du sjönk in
alldeles tätt intill
och växte varje gång när
mina lyftande ord reste ditt
inre till trygga moln


jag kysste saltet
från dina ögonlock
och du sa att jag
var ditt allt
och att


ingen
ingenting
inget


någonsin skulle
komma i mellan oss
vi var de enda som fanns
nu, sen och för alltid


Du täckte mina ärr
med värmen din
vårdade mina inre sår
förstod innebörden
att ta ansvar


trodde jag


men jag såg aldrig
dina skådespel
att du egentligen
var någon annanstans


såg aldrig i dina
ögon att du menade nått annat
blickar ofta tillbaks och skuldsätter
för att ha haft din axel att gråta i
att min själ blottat naken inför


men vad är värdet på min själ?
på mitt ödelagda hjärta?
nu när jag vet sanningen
att du tog och tog och tog
utan önskan att ge något tillbaks


falska mynt på båda sidor
knivsudd tryckande emot ryggen
känner obehag vid din varje närvaro
i tankarna mina


ett obehag
skam
och
förnedran

att fortfarande älska

dig




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-09 13:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ett samarbete som föll i god jord. Applåder!!
2011-05-04

  storm
underbar text!
2011-04-15

    ej medlem längre
b e a u t f u l
Bokmärks.
2011-04-09

  Ninananonia VIP
Underbar smärtsam dikt i perfekt combo! :) :) Tack! :)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP