Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg!


Skitstövel

Jag tycker du förtjänar skoskav


och eksem i armvecken


evig hösnuva


och öronvax




Fri vers av Tea Alex
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 12:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ha ha ha, du tar då i! Ganska humant ändå, tycker jag!
2011-04-12

  VampyrÄngel
Haha så underbart..!
2011-04-12

  Niara
hehe.. den var RAR! (kanske inte orden man vill höra om man är arg, men min ärliga respons) Gillar. Mkt.
2011-04-12

  ULJO
Så kan man ju också betrakta obehagligheter. Krya på dig.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex