Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOTT EN KORT TID

solglansdans i korpsvart hår

blott en kort tid återstår

regionen andas vår

solen suddar vinterns spår

tjatet om polarisen

golfströmmen och istiden

väljer jag att bortse från

om jag trampar nån på tån

är det inte mitt problem

jag fördömer ert system

njuter trotsigt av min vår

blott en kort tid återstår

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 16:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, visst ska man
njuta av nuet
2011-04-11

  mare VIP
Bra ,njut av nuet !
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP