Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TECKEN

nu flyter isflaken i ån

dess ström för bort dem härifrån

en del av dem är H2O

innan de nått till nästa bro

det är en metafor som talar

inte om guld men gröna dalar

om kvällen välver vårens skyar

sig över städer, hav och byar

allt smältvatten i tickselbäcken

jag fröjdas över alla tecken

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 16:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-04-11

  mare VIP
Fint diktat
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP