Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett.

Två händer möts och bildar en knuten näve.
två läppar möts bildar en kyss.
två hjärtan skiljs.
bildar två bitar.
men vem räknar?
Kärlek kan bara räkna till ett ändå.




Fri vers av Lotta Karlsson
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-04-09 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Karlsson
Lotta Karlsson